Kaos Kaki Nyaman Non Slip Wanita Kaos Kaos Kabur

Kaos kaki ing ruangan alus sing lembut, Non slip kaos kaki sing anget, wanita kaos kaki kabur duwe ciri anti-slip lan breathable dadi misuwur ing negara-negara Eropa lan Amerika. Didol paling ora 1000,000 pasang kanggo musim Natal. Desain modis lan kualitas sing bisa dipercaya wis entuk tresnane wong liya. Cocog kanggo telung musim lan musim salju, sampeyan bisa nganggo santai utawa malah nindakake yoga ing omah. Bahan sing beda-beda kanthi ngrancang kustomisasi ngidini sampeyan bisa milih pasar sing luwih akeh. .

Spesifikasi Produk
Model No .:CYCW03A
Product Name:Kaos Kaos Indoor Fluffy Indoor Wanita
Material:Polyester / karang karang / katun / Akrilik
Size:Ditampa standar utawa kustomisasi opsional
Pola:Standar opsional minangka pic utawa sing disesuaikan
Jarum:56N;72N;84N;96N;120N;144N
Age:pria, wanita lan bocah-bocah
Teknologi:jacquard
fitur:Napas, ora katon, nyerep kringet
Logo:emboridery, printing utawa customzied
packing:dikemas minangka sarat sampeyan
Ngisi daya sampel & Wektu timbal:Gratis & 3-7 dina
OEM & ODM:kasedhiya
Cara pambayaran:Setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim / setoran 50%, 50% ndeleng salinan BL
Kirimi Inquiry

    Ketik kode iki: captcha